Inscrie-te

Cursuri Lamaze “Burtica Mea”

~Acum curs și în varianta online~

 

Cursurile Lamaze oferite de Burtica Mea sunt cursuri complexe care ii pregatesc pe viitorii parinti atat pentru nastere cat si pentru perioada imediat urmatoare venirii pe lume a copilasului lor. Astfel cursurile noastre cuprind trei secțiuni:

  • Nasterea
  • Ingrijirea copilului (puericultură)
  • Alaptarea

Asteptam ambii parinti la cursurile noastre

Incurajam participarea ambilor parinti la cursurile noastre, de aceea cand va inscrieti la curs, automat sunt rezervate doua locuri in sala pentru fiecare dintre dumneavoastra.

Prezenta taticului este încurajata si prin oferirea atestatului de puericultura, care se eliberează la finalul cursului si confera tatalui dreptul legal la înca 10 zile de concediu pentru participarea acestuia la îngrijirea nou-nascutului.

Cursurile se desfasoara sub forma unor sedinte de cate 2 ore, o singura data pe saptamana, timp de 6 saptamani consecutiv.

Momentul optim de inscriere la curs.

Momentul optim de începere a unui curs Lamaze este saptamana 26-32 de sarcina. Inscrierile insa, se pot face inainte de aceasta varsta a sarcinii. Din momentul in care v-ati hotarat sa participati la un curs oferit de Burtica mea, puteti sa ne sunati si chiar daca e prea devreme pentru a incepe primul curs programat, datele dumneavoastra vor fi retinute intr-o baza de date si noi va vom contacta cu aproximativ doua saptamani înainte de inceperea cursului la care dumneavoastra veti participa. Cu alte cuvinte, noi va pastram locul in momentul in care dumneavoastra va exprimati intentia hotarata de a participa. In acest fel, veti fi siguri ca in momentul potrivit pentru inceperea unui curs Lamaze veti avea locul rezervat. Aceasta va deveni grija noastra.

Daca participi la un curs Lamaze nu mai trebuie sa particip la cursul de puericultura sau alaptare

Daca optati pentru varianta de curs Lamaze nu mai e necesar sa participati la curs de puericultura si/sau alaptare intrucat veti primi toate informatiile de care aveti nevoie in cadrul cursului Lamaze.

Incurajam si femeile care vor naste prin cezariana sa participe la curs

Cursurile noastre nu îi pregatesc pe viitorii parinti numai pentru nastere ci si pentru ingrijirea copilului si pentru alaptare. De asemenea, fiecare curs Lamaze are o sectiune in care se discuta despre cezariana si recuperarea dupa aceasta interventie.

Puteti vizualiza orarul cursurilor noastre AICI

Puteti consulta tarifele cursului nostru AICI

Puteti sa va inscrieti completand formularul ACESTA.