Motto Burtica Mea

10 Tehnici de gestionare a durerii in travaliu

Una dintre cele mai mari temeri cu privire la nastere este durerea, acea durere a facerii despre care se povesteste inca de demult si care poate pe multe v-a dus cu gandul la cezariana.
Dar durerea din travaliu nu este dusmanul nostru, ci ne e prietena! Ea ne arata ca acest minunat corp al nostru se pregateste pentru a aduce pe lume o fiinta minunata! Insa oricat de folositoare ar fi durerea din travaliu, ea tot durere ramane si ne poate umbri bucuria nasterii.
Insa durerea nu trebuie sa aiba control asupra noastra, noi o putem controla! In fond e nasterea ta si a copilului tau si meriti sa o traiesti asa cum e, implinitoare si frumoasa!
Iata cateva tehnici care sa te ajute sa gestionezi durerea in travaliu, sa inveti sa gestionezi contractiile din travaliu si sa participi activ la nasterea copilului tau.

Ce mai poti face pentru a fi deasupra durerii?
INFORMEAZA-TE!

Citeste despre modificarile din corpul tau in timpul sarcinii dar si mai mult, despre tot ce se intampla cu tine si bebelusul tau in travaliu si in sarcina. Citeste despre etapele in care se imparte travaliu, cum sa recunosti fiecare stadiu si momentul cand e potrivit sa mergi la spital (e important sa fii intr-un mediu cat mai familiar o perioada cat mai lunga din travaliu).
Fereste-te de povestile traumatice despre nastere, frica nu e deloc folositoare in acest caz.
Iar daca vrei sa inveti despre toate acestea si multe altele intr-un mediu prietenos si intr-un cadru restrans, alaturi de alte cateva viitoare mame cu care sa iti impartasesti gandurile, daca vrei sa fii condus pe acest drum de educatori prenatali cu peste 10 ani de experienta in acest domeniu, INSCRIETE-TE la cursul Lamaze organizat de centrul nostru.
In cadrul acestui curs vei primi doar sfaturi avizate de la profesionisti, cu fundament stiintific pentru a putea lua cele mai bune decizii in aventura ce va asteapta. Sunt sfaturi care au trecut testul timpului, pe care atat participantii cat si educatorii le-au testat din nou si din nou.

Iti promitem ca in urma acestui curs vei afla nu doar informatii actuale despre nastere, puericultura si alaptare, ci vei dobani si prieteni de nadejde la care sa poti apela atunci cand ai intrebari! Iar daca iti doresti sa alaptezi vei fi sustinut pe acest drum, educatorii din cadrul centrului nostru avand atat pregatire medicala cat si certificarea internationala IBCLC – sunt consultanti in alaptare ce au ajutat multe mame pe acest drum.

In plus, prin participarea la acest curs, tatal copilului va primi atestatul de puericultura (parafat deja de medicii nostri) care ii confera dreptul la cele extra 10 zile libere!

 

Va dorim o sarcina sanatoasa si multe bucurii alaturi de minunea din burtica!

Be the first to write a comment.

Your feedback