Motto Burtica Mea

Lista maternitate


Intră aici și descarca acum lista cu bagajul de maternitate!

 


 


bagaj maternitate burtica

 

 Pe pagina de mai sus vei găsi lista clar structurată, însoțită de sfaturi utile scrise de către specialiștii noștri. Ți se va explica tot ce ai nevoie să cunoști despre lista de maternitate și ce vei avea nevoie în timpul șederii tale în spital.

În plus, pentru a avea parte de o experiență a nașterii împlinitoare, dar și pentru a fi bine pregatită pentru începutul vieții ca mamă, îți recomandăm să participi la cursul Lamaze organizat de medicii noștri care au pregatit mii de părinți pentru a oferi un start mai bun în viață bebelușului lor.

Dacă dorești doar curs de puericultură dar dorești să te pregătești si pentru alăptare, consultanții noștri în alăptare certificați de Bordul Internațional al Consultanților în Alăptare (IBCLC) sunt aici, gata să va ofere cele mai bune și actuale informații, alături de sprijinul și expertiza lor!

Îi așteptăm cu drag și pe viitori tați, pentru ca împreună să aveți parte de clipe frumoase alături de bebelușul vostru!

In urma participării la unul din aceste cursuri tatal va primi atestatul de puericultura, eliberat de un medic si care nu mai trebuie vizat de alt cadru medical. Cu acest atestat tatal va beneficia de 10 zile libere in plus fata de cele 5 prevazute deja la nasterea copilului.

O nouă viață, mai frumoasă și mai complicată, mai adâncă și mai bogată te așteaptă! Iar tu vei descoperi o versiune și mai complexă a ta!

Fii curajoasă!

Feedback

  Comments: 1


  1. Îmi plac sfaturile. Mulțumesc!

Your feedback