Motto Burtica Mea

Cadouri de suflet

Cadouri: un alt mod de a spune ”îmi ești drag”, ”te iubesc”, ”îți doresc multă fericire”…

Și chiar dacă nu vrem să fim materialiști, să adunăm tot mai multe lucruri în jurul nostru, dorința de a face cadouri rămâne adânc înrădăcinată în inima noastră. Cadouri frumoase, pline de suflet și de dragoste, cadouri venite din inimă și care să ajungă la inima celuilalt. Ne place să îi surprindem pe cei dragi cu ceva frumos, să îi vedem zâmbind, să le arătăm că ne gândim la ei și cadourile ne ajută să facem acest lucru.

Fiindcă ne sunteți dragi și simțim alături de voi vrem să vă dăm o mână de ajutor și să vă propunem câteva idei de cadouri, daruri din inimă, care să spună pe limba părinților cât de mult îi apreciați. Și fiindcă vrem să fie cât mai prezentabile am pregătit carduri cadou. Acestea pot fi folosite atât pentru servicii cât și pentru achiziționarea produselor din magazin.

cardcadou1

 

Dacă cei care primesc cardul nu au încă idée la ce îl pot folosi ne-am gândit să venim în sprijinul lor și al vostru cu câteva sugestii.

 

Pentru viitori părinți

În curând viața lor se va schimba și iureșul noutăților îi va lua pe sus. Un curs cu informațiile necesare le poate da o ancoră, îi poate pregăti pentru întreaga avalanșă. Iar ei își vor aminti mereu de acei oameni dragi care i-au ajutat să înceapă frumos această nouă etapă din viața lor încurajându-I să urmeze un curs prenatal.

 • La început de drum e foarte util un curs Lamaze (include și noțiuni de puericultură și alăptare) care să le dea un ghid pentru naștere și creșterea copilului.
 • Cursul de puericultură se adresează ambilor părinți și le oferă noțiuni de bază despre îngrijirea bebelușului.
 • Îi puteți ajuta de asemenea să se pregătească pentru alăptare urmând Cursul de alăptare, echiparea cu informații corecte, oferite de consultanți acreditați IBCLC, cântărește mult în reușita alăptării.
 • Cursurile de prim ajutor sunt utile și ele, pregătindu-i pe părinți să răspundă prompt și eficient situațiilor neprevăzute în care îi poate aduce viața.
 • Toate aceste cursuri le regăsiți și în pachetele Mami Mix.

 

 

 

Pentru întreaga familie

Alături de copii ne naștem și noi ca părinți. Asemeni lor, unele lucruri le facem instinctual, pe altele le învățăm. Sunt lucruri care poate le-am învățat din familia largită, altele de la prietenii care au devenit părinți înaintea noastră și altele le învățăm de unii singuri. Și oricâte avantaje are statutul de autodidact e atât de bine să ai pe cineva care să te ghideze, să te învețe atunci când e cazul.

 

 • Cursurile de parenting din cadrul centrului nostru sunt concepute cu empatie și respect pentru părinți și copil. Ele sunt susținute de specialiști formați în cadrul organizațiilor de renume internațional Circle of Security și Hand in Hand Parenting.
 • Cursul de diversificarea alimentație e ajutorul potrivit pentru părinții ocupați dar dornici să nu fie luați pe sus de o nouă etapă din viața bebelușului lor – diversificarea alimentației.
 • Cursul de prim ajutor e util în orice circumstanță a vieții ne-am afla, pregătindu-i pe părinți să răspundă prompt și eficient situațiilor neprevăzute.

 

 

Pentru copii și părinți

Dacă destinatarii cadoului nu se pot deplasa la cursurile noastre atunci puteți alege un cadou din magazinul nostru. Aici veți găsi produse specific nevoilor mamei și bebelușului: scutece ecologice de unică folosință, scutece textile, produse cosmetic pentru mamă și dispositive ergonomice de purtare. Iată și câteva recomandări:

Scutece

moltex-eco-nappies_packshots_01

Scutecele de unică folosință Moltex sunt nu doar eficiente ci și prietenoase, atât cu pielea copilului cât și cu mediul înconjurător!

 

wonderoos_pul_uni_starter_kit_1_grande-800x800

 

 

Pentru cei iubitori de scutece textile vă recomandăm pachetul economic de la Wonderoos

 

 

Dispozitive de purtare ergonomice

Bebelușii adoră să audă bătaia inimii noastre, să ne simtă căldura și să se liniștească la auzul vocii cu care sunt atât de obișnuiți. Sistemele de purtare ergonomice sunt practic o prelungire a brațelor dvs și pot fi extrem de utile.

 • Wrapul îi ajută să se simtă în siguranță,amintindu-le de clipele petrecute în burtică;
 • Soft structured carrier – SSC cum sunt Boba și Isara vă vor oferi libertatea de mișcare, transformându-se într-o nouă pereche de brațe, neobosite
 • Protecția de iarnă vă va ține de cald atunci când hotărâți să ieșiți la plimbare.

Cosmetice pentru mamă și bebe

Atât mama cât și bebelușul merită o îngrijire delicată, cât mai naturală care să îi ajute în această perioadă minunată.
Iată câteva recomandări:

 

Dacă încă nu ați găsit cadoul potrivit vă încurajăm să continuați căutarea dvs printre producătorii și micile afaceri din jurul vostru. Și nu uitați: DRAGOSTEA e cel mai minunat cadou pe care îl puteți oferi!

christmas-1812692_1280
Sursa foto: www.pixabay.com

Be the first to write a comment.

Your feedback