Motto Burtica Mea

Bagajul de maternitate

32, 33, 34 de săptămâni… Timpul trece atât de repede și uneori atât de încet. Pe de o parte vrei să savurezi din plin momentele acestea unice, în care tu și bebelușul vostru sunteți una, în care îi simți fiecare mișcare, în care tu ești lumea lui.
E perioada în care ești tot mai preocupată de căminul în care va veni bebelușul vostru dar și timpul în care resimți din ce în ce mai mult kilogramele în plus și începi să nu îți mai poți lega șireturile.
Te pregătești intens, atât cu trupul cât și cu mintea, pentru noua aventură a vieții tale!
Trimestrul al 3-lea de sarcină e momentul cel mai potrivit să te informezi, să te pregătești pentru naștere. Fie că optezi pentru un curs Lamaze sau pentru pachetul de puericultură + alăptare știi că vei fi pregătită pentru primele luni alături de copilul tău.
Dar ca să ai la tine tot ce ai nevoie pentru întâlnirea cu el mai trebuie să pregătești ceva: bagajul de maternitate.

 


Te invit pe noul nostru site pentru a citi mai multe despre bagajul de maternitate. Tot aici vei putea descarca lista pregătită pentru imprimare însoțită de sfaturi utile oferite de specialiștii noștri!

Intră AICI!

 

 

Deși drumul e scurt, călătoria aceasta îți va schimba viața așa că bagajul de maternitate e prietenul tău – legătura dintre ce ai fost și ce vei fi. Când te întorci acasă nimic nu va mai fi la fel. Tu vei fi devenit mamă și vei învăța împreună cu bebelușul tău cum să te descurci cu toate provocările.
Dar nu îți fă griji! Vei vedea că nașterea te-a transformat într-o persoană puternică, o persoană gata să dea totul pentru bebelușul ei! Și chiar dacă vei întâlni obstacole tot tu le vei și depăși, iar noi îți suntem aproape pentru atunci când vei avea nevoie de sprijinul nostru!

Feedback

  Comments: 1

Your feedback