Motto Burtica Mea

Jack Newman la Cluj

Dr Jack Newman este cel mai renumit expert mondial în alăptare, medic pediatru cu peste 30 de ani de experiență în domeniul lactației, autor a numeroase articole și cărți foarte apreciate ce adresează subiectul alăptării și medicul care a deschis prima clinică de alăptare din lume!

A fost o onoare pentru noi să participăm la prima conferință susținută de Jack Newman în România, organizată tot de Asociația ProMama, iar întâlnirea cu el a fost un prilej de bucurie și edificare profesională.
Jack Newman si consultantii

Dar și mai mare e bucuria noastră azi când putem să vă anunțăm că Jack Newman va susține o conferință la Cluj-Napoca!

 

Astfel, pe 8 APRILIE 2017, la Cluj-Napoca, va avea loc cea mai importanta conferinta a anului din domeniul alaptarii organizată de Asociația ProMAMA

 5 teme de interes major, atat pentru pentru gravide si mame, cat si pentru specialisti;

 MasterClass exclusiv pentru specialisti;

 Participare nationala si internationala.

In conditiile in care, in Romania, rata de alaptare este mica, in ciuda faptului ca s-a demonstrat stiintific ca 98% dintre femei pot alapta, exista o acuta nevoie de informare corecta. Educarea mamelor si a specialistilor creste sansele alaptarii de succes si scade riscul de aparitie a problemelor si de renuntare la alaptare.

 

CUI SE ADRESEAZA CONFERINTA ”O zi cu Dr Jack Newman”?

  • Specialistilor care isi doresc sa isi imbunatateasca cunostintele despre alaptare si sa ofere informatii corecte proaspetei familii: medici neonatologi, pediatri, de familie, moase, asistente medicale, consultanti certificati in alaptare (IBCLC), educatori prenatali etc.
  • Viitorilor parinti care isi doresc sa detina informatii corecte in ceea ce priveste alaptarea, care inteleg importanta ei si se documenteaza inainte de nasterea copilului.
  • Parintilor cu copii sub 3 ani, care considera ca alaptarea este cea mai buna hrana oferita bebelusului si care se afla in cautarea celor mai bune sfaturi, oferite de cel mai bun specialist in lactatie si alaptare.
  • Altor persoane si/sau organizatii interesate de alaptare (maternitati, spitale, organizatii non-guvernamentale, sustinatori ai alaptarii), care doresc sa ofere sprijin mamei si sa cunoasca cele mai noi recomandari ale specialistilor.

 

Afis Dr. Jack Newman

Ne bucurăm mult că Asociația ProMAMA organizează din nou o conferință cu Jack Newman și suntem onorați să le fim partener media. În fiecare an au organizat conferințe minunate, menite să susține și să promoveze alăptarea și suntem recunoscători pentru tot efortul pe care îl depun în promovarea alăptării. Mai multe detalii despre desfășurarea conferinței cu Dr Jack Newman, costuri și înscriere găsiți pe site-ul organizatorilor.

La final vă lăsăm cu încă o veste bună! Toți prietenii Centrului de educație prenatală și alăptare Burtica Mea beneficiază de o reducere de 40 ron din tarfiul de înscriere Early Bird (reducerea e condiționată de existența a 20 de persoane înscrise în grupul nostru înscrise până pe 28 Feb). Pentru a beneficia de acest discount vă rugăm să completați datele dvs în tabel. iar după confirmare să vă înscrieți direct la organizator.

Later edit:
Pentru siguranța datelor am conceput un formular de înscriere. Cei care s-au înscris deja în tabel nu mai trebuie să completeze formularul.

Să ne vedem cu bine la O zi cu Dr Jack Newman!

 Centrul de educatie prenatala si alaptare BURTICA MEA  functioneaza inca din 2009 oferind suport si informatii pretioase viitorilor parinti, fiind printre primele centre de acest gen din Cluj Napoca. Prin echipa noastra de profesionisti minunati (trei dintre ei fiind medici si consultant in alaptare IBCLC) oferim o mare varietate de cursuri ce ii pregatesc pe parinti atat pentru nastere cat si pentru viata alaturi de copilul lor.

Be the first to write a comment.

Your feedback